Hem Padel Racket Nox AT10 Genius Ultra Light

Nox AT10 Genius Ultra Light

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 195 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

En lättare variant på Tapias racketval!

ML 10 Pro Cup Ultra Light är ett revolutionerande lätt padelracket från Nox, perfekt för dig som vill vara extra försiktig om armen eller som bara trivs med ett mer lättsvingat padelracket. Racketen har en stor sweetspot vilket gör att även träffar lite längre ut mot ramen levererar bra fart och känsla i slaget. Racketen reducerar vindrationer vid bollträff på ett mycket effektivt sätt vilket bidrar till en härlig träffkänsla. Ett perfekt val för juniorer, damer samt herrar som trivs med ett lite lättare racket! Det Spanska märket Nox har under många år tillverkat Padelracketar som används av motionärer och några utav världens bästa spelare.
Vikt:
300-325 g
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Låg
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Lätt
Struktur slagyta:
Slät
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
Glasfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Mjuk
Senior/Junior:
Senior, 8-12 år
Webblager
Nox AT10 Genius Ultra Light
Tillfälligt slut
PAT10ULTLIG
Butikslager Solna
Nox AT10 Genius Ultra Light
Tillfälligt slut
PAT10ULTLIG

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.