Hem Padel Racket Nox ML10 Pro Cup Pack Limited Edition 2023

Nox ML10 Pro Cup Pack Limited Edition 2023

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
4 295 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Topprack från Nox i limiterad utgåva! ML10 Pro Cup.

Upptäck den nya ML10 Pro Cup Limited Edition - det ultimata valet för padelspelare som vill ha ett padelracket som ger maximal kontroll och precision i spelet. Denna nya padelracket är designad med en rund form och medelbalans, vilket gör att du kan hantera den lätt och samtidigt få en kraftfull känsla vid bollträff. Tack vare den 18k kolfiber ytan och HR3-kärnan har du alltid full kontroll över bollen och tillgång till mycket kraft när tillfälle ges. Men det är inte allt - denna racket är utrustad med Nox's välkända antivibrationsystem som reducerar vibrationer för en mer skonsam spelupplevelse. Dessutom, med den innovativa SPIN+ teknologin med två typer av grov yta Först den sexkantiga 3D-finishen i mitten av racket som ger extra kontroll och sedan den sandpappriga ytfinishen på resten av ytan för möjligheten att sätta mer spinn på bollen. Padelracket kommer i en begränsad upplaga och levereras tillsammans med ett wristband, två extra utbytbara handledsremmar som är specialdesignade för just denna modell samt en nyckelring exklusivt designad för LTD-paketet. Ta tag i ML10 Pro Cup Limited Edition idag och ta ditt padelspel till nästa nivå! Teknologier - Anti Vibration System (AVS) Gummidelar har applicerats på vardera sida av rackethalsen för att reducera vibrationer vid bollträff då vibrationerna rör sig ned mot handtaget vilket minskar skaderisken och ökar komforten. - HR3 Core Kärnan HR3 Core finns att hitta i flera av Nox toppracketar. Detta är en ''high memory-EVA'' vilket gör att den genererar bättre fart på bollen i det offensiva spelet och bidrar också till härlig kontroll i det lugna spelet. - Smart Strap System Återförnya känslan i ditt padelracket genom att byta remmen som i många fall kan slitas ut. Med teknologin "Smart Strap System" förhöjer du hygienen med en mer påkostad och rejäl handledsrem som man snabbt och enkelt kan byta ut mot en ny. - Carbon Frame En ram uppbyggd i kolfiber gör så att racket blir mer slitstarkt och ger en mer solid träffkänsla.
Vikt:
360-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Rund
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Sandpapper
Kärna:
Medel
Material träffyta:
18K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Nox ML10 Pro Cup Pack Limited Edition 2023
Tillfälligt slut
Packpml10LTD23
Butikslager Solna
Nox ML10 Pro Cup Pack Limited Edition 2023
Tillfälligt slut
Packpml10LTD23

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.