Hem Padel Racket Nox MP10 Luxury by Mapi S. Alayeto 2022

Nox MP10 Luxury by Mapi S. Alayeto

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
3 095 kr2 645 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning
I 2022 års kollektion från Nox hittar vi två modeller speciellt framtagna för tvillingarna Alayeto. Detta är Mapis modell som passar hennes lite mer defensiva spelstil. Racketen har en stor sweetspot vilket gör att även träffar lite längre ut mot ramen levererar bra fart och känsla i slaget. Racketen reducerar vibrationer vid bollträff på ett mycket effektivt sätt vilket bidrar till en härlig träffkänsla. Detta padelracket har en låg balans vilket bidrar till en härlig kontroll/precision i slagen. Den lite mjukare slagytan (jämfört med 12K eller 18K gör denna modell till det perfekta valet för dig som trivs med en lite mjukare träffkänsla men ändå vill ha dom egenskaperna som kolfiber i slagytan ger. Vi på Racketspecialisten gillar ytan på detta padelracket då den har en speciell struktur på ytan vilket ger spelaren lite mer spinn och effekt i bollträffen. I Mapi S. Alayeto padelracket finner vi flera av Nox påkostade teknologier: - Oversize Grip Detta padelracket har aningen längre grepp till skillnad mot många andra modeller från Nox som generellt sätt har ganska korta grepp. Passar perfekt för dig som trivs med ett lite längre grepp samt för dig som ibland spelar med dubbelfattad backhand. - Anti Vibration System (AVS) Gummidelar har applicerats på vardera sida av rackethalsen för att reducera vibrationer vid bollträff då vibrationerna rör sig ned mot handtaget. - Smart Strap System Nytt med 2022 års modell är den nya handledsremmen ''Smart Strap System'' som är en mer påkostad handledsrem som även går att byta ut. - Rough Surface Struktur på träffytan vilket bidrar till bättre grepp på bollen och bra access till spinn. - HR3 Core Kärnan HR3 Core finns att hitta i flera av Nox toppracketar. Detta är en ''high memory-EVA vilket gör att den genererar bättre fart på bollen i det offensiva spelet och bidrar också till härlig kontroll i det lugna spelet. Ram: 100% kolfiber Träffyta: 3k kolfiber Kärna: HR3
Vikt:
360-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Låg
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Hybrid
Material träffyta:
3K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Nox MP10 Luxury by Mapi S. Alayeto
Tillfälligt slut
PMP10LUX22
Butikslager Solna
Nox MP10 Luxury by Mapi S. Alayeto
Tillfälligt slut
PMP10LUX22

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.