Hem Padel Racket Nox Nerbo WPT Luxury 2021
-18%
Nox Nerbo WPT Luxury 2021
Nox Nerbo WPT Luxury 2021
Nox Nerbo WPT Luxury 2021

Nox Nerbo WPT Luxury 2021

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
3 195 kr2 595 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning
Nox är officiell racketsponsor till World Padel Tour och släpper nu en uppdatering på varianten som släpptes 2019. Skillnaden på denna nya uppdatering är att man lagt in en något styvare kärnan benämnd Multilayered Core Black vilket gör att racketen svarar med bättre kontroll i det lugna spelet och mer fart då man väl trycker på i smashen. Racketen är diamantformad vilket ställer högre kvar på spelaren. Diamantformade racketar har mindre sweetspot och blir således mer svårspelade men erbjuder ordentligt med fart i slaget då spelaren kommer rätt i träffen. Den topptunga balansen hjälper spelaren med mer tyngd i slagen i det offensiva spelet. Luxury Nerbo WPT har ett kolfibermaterialet 18K. Det innebär att ytskikten består av ett kolfiber med 18000 kolfibertrådar per cm², att jämföra med industristandard som är 3K. Ju fler trådar desto snabbare och mer responsivt kolfiber som fångar upp och rekylerar bollen. Rekommenderat pris från Nox: 3500:-.
Vikt:
360-375 g
Ramprofil:
38 mm
Form:
Diamant
Balans:
Hög
Fodral:
Ingår ej
Webblager
Nox Nerbo WPT Luxury 2021
Tillfälligt slut
PNERWPT21
Butikslager Solna
Nox Nerbo WPT Luxury 2021
Tillfälligt slut
PNERWPT21

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.