Hem Padel Racket Nox X-ONE 2021

Nox X-ONE

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
795 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Prisvärd padelracket från Nox i en mycket stilren design.

Spelar man på nybörjar- eller motionsnivå slår vi ett slag för Nox X-ONE om man söker ett kontrollinriktat padelracket. Vi tror att många av spelarna som denna padelracket vänder sig till främst behöver koncentrera sig på att komma in padelspelet och alla dess beståndsdelar. Här får man en partner som hjälper till att få kontroll på läget. En riktigt skön och lättspelad padelracket helt enkelt. Den runda formen gör att racketen har en stor sweetspot så att även träffar lite längre ut mot ramen levererar bra fart och känsla i slaget. Den relativt låga vikten (350-365g), gör detta padelracket lättmanövrerat vilket passar dig som är nybörjare eller som bara trivs med ett lite lättare racket. Racketens yta består av glasfiber vilket ger en mjuk och skön träffkänsla och hjälper spelaren med fart i slagen vid pressade lägen. Ett riktigt bra köp i denna prisklass om man frågar oss på racketspecialisten.se
Vikt:
350-365 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Låg
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Slät
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
Glasfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Mjuk
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Nox X-ONE
Tillfälligt slut
PXONEC6
Butikslager Solna
Nox X-ONE
Tillfälligt slut
PXONEC6

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.