Hem Padel Racket Nox X.7 Control Rough Surface

Nox X.7 Control Rough Surface

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 895 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Kontrollorienterat padelracket med sandpapperstruktur på slagytan.

Nox X.7 Control är ett padelracket som passar perfekt för både nybörjare, motionärer samt tävlingsspelare. Detta padelracket vänder sig till dig som prioriterar kontroll och precision i ditt spel. Racketen har en stor sweetspot vilket gör att även träffar lite längre ut mot ramen levererar bra fart, kontroll och känsla i slaget. Racketen reducerar även vibrationer vid bollträff på ett mycket effektivt sätt vilket bidrar till en härlig träffkänsla. Ramen är gjord av kolfiber för att säkerställa hållbarheten samt göra racketen mer solid. Vi på Racketspecialisten gillar att ytan på detta padelracket är utrustat med sandpapperstruktur som ger spelaren mer spinn och effekt i bollträffen. Detta är något som brukar finnas på lite dyrare padelracketar vilket gör X.7 Control mycket prisvärd. Vidare så tycker vi att Nox lyckats väldigt bra med designen på detta padelracket då den ger känslan av exklusivitet. Nox-loggan är designad med den så kallade Rainbow-teknologin vilket innebär att ljus reflekteras och lyser upp den på ett mycket läckert vis. Då vi på Racketspecialisten provspelade detta padelracket så var det framför allt den fina accessen till kontroll vi uppskattade. Den lite mjukare träffytan bidrar också till en väldigt behaglig träffkänsla och gör den mer förlåtande och skonsam mot armen. Ett racket som starkt kan rekommendera till en väldigt bred målgrupp. Precis som alla modeller från Nox har handtaget ett handledssnöre som säkerställer ett säkert grepp vid spel. Det spanska märket Nox har under många år tillverkat padelracketar som används av motionärer och några av världens bästa spelare.
Vikt:
355-370 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Låg
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Sandpapper
Kärna:
Hybrid
Material träffyta:
Glasfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Mjuk
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Nox X.7 Control Rough Surface
Tillfälligt slut
PEXX7control
Butikslager Solna
Nox X.7 Control Rough Surface
Tillfälligt slut
PEXX7control

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.