Hem Padel Racket Osaka Pro Tour Limited Edition Hard 2021

Just nu 15% rabatt på ordinarie priser! Använd kod JUL15 i kassan.

-22%
Osaka Pro Tour Limited Edition Hard
Osaka Pro Tour Limited Edition Hard
Osaka Pro Tour Limited Edition Hard

Osaka Pro Tour Limited Edition Hard

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
3 295 kr2 550 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Osakas mest exklusiva padelracket.

Osaka är ett japanskt padelmärke som andas kvalitet. Detta padelracket har tagits fram tillsammans med experter som har över 30 års erfarenhet av tillverkning av padelracket. Med detta sagt så är Pro Tour Limited Edition tillverkad för att ge dig maximala förutsättningar till att lyckas på padelbanan. Pro Tour Limited Edition har en styvare kärna (High Density EVA foam) jämfört med sitt syskon Pro Tour Limited Edition Soft vilket gör detta padelracket aningen mer svårspelat men genererar också bättre fart och kontroll då du väl kommer rätt till bollen. Har man problem med tennis/padelarmbåge rekommenderar vi dock den spelaren att kika på Soft-versionen då den är aningen mer skonsam. Detta padelracket är droppformat och har en medelbalans vilket ger en stor sweetspot och en bra mix av fart och kontroll. Med detta sagt tycker vi att Pro Tour Limited Edition vänder sig till en bred målgrupp spelare där både motionärer som vill känna på en utmaning med ett lite styvare racket men även duktiga motionärer/tävlingsspelare kan hitta ett bra racketval i Pro Tour Limited Edition. Vi på Racketspecialisten gillar ytan på detta padelracket då den har en speciell struktur vilket ger spelaren lite mer spinn och effekt i bollträffen. Ram: Ramen är tillverkad med dubbelt lager japansk kolfiber vilket är det mest påkostade och exklusiva på marknaden. Träffytan: Träffytan är tillverkad i 100% kolfiber för bra respons och en solid träffkänsla. Kärna: High Density EVA foam är en styv kärna som ska ge maximal fart då du väl trycker på i smashen men även härlig access till kontroll i det lugna spelet.
Vikt:
370-390 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Dropp
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Hård
Material träffyta:
Kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Normal
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Osaka Pro Tour Limited Edition Hard
Tillfälligt slut
89940
Butikslager Solna
Osaka Pro Tour Limited Edition Hard
Tillfälligt slut
89940

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2023 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.