Hem Padel Väskor Osaka Pro Tour Padel Backpack French Navy 2022

Osaka Pro Tour Padel Backpack French Navy

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
949 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Stilren ryggsäck från Osaka.

Pro Tour Padel Backpack är en stilren ryggsäck med alla olika egenskaper som behövs för att transportera all din padelutrustning. Denna ryggsäck är tillverkat i en fin kombination mellan Durapro® och premium vaxad canvas, vilket resulterar i en snygg ryggsäck med bra hållbarhet. Ryggsäcken har plats för upp till 2 padelrack i sina två separerade fack, ett padelracket i huvudfacket och ett i det utvändiga facket. I huvudfacket finns det plats för ett racket alternativt laptop, skor samt övrig träningsutrustning. I väskans huvudfack finns det dessutom två meshfickor med dragkedja med plats för mindre tillbehör och värdesaker. På sidorna av väskan finns två meshfickor perfekt för bollrör samt vattenflaska.
Mått:
52x28x18.5 cm
Volym:
24 liter
Färg:
Svart, Blå
Thermofack:
Nej
Skofack:
Nej
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Osaka Pro Tour Padel Backpack French Navy
Tillfälligt slut
PB12875002
Butikslager Solna
Osaka Pro Tour Padel Backpack French Navy
Tillfälligt slut
PB12875002

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.