Hem Padel Väskor Padel Bag All Black
Bästsäljare
Padel Bag All Black
Padel Bag All Black
Padel Bag All Black
Padel Bag All Black
Padel Bag All Black

Padel Bag All Black

Slut online Finns i butik Fri frakt Säker betalning
749 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Stilren padelväska med bra funktionalitet.

Padel Bag All Black är en smidig padelväska med plats för racketar, bollar och tillbehör. Denna padelväska är mycket praktisk med sina tre fack för racketar, tillbehör, kläder och skor. På vardera sida av väskan finner vi två större sidofack med plats för 1-2 padelracket i vardera fack. Dessa racketfack är thermo-isolerade för att skydda racketarna mot temperaturförändringar. Padelväskan kommer med ett separat och ventilerande skofack samt har även ett mindre fack för värdesaker och andra mindre tillhörigheter. Denna padelväska är väldigt lätt tack vare det innovativa materialet som används. De justerbara remmarna gör att du kan justera väskan så att den passar dig och bära den med dig som en ryggsäck. Perfekta valet för dig som vill ha en stilren och obrandad ryggsäck framtagen för just padel. Storlek: 51 x 29 x 27 cm
Mått:
51 x 29 x 27 cm
Färg:
Svart
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Padel Bag All Black
Tillfälligt slut
padelbagallblack
Butikslager Solna
Padel Bag All Black
I lager
padelbagallblack

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.