Hem Padel Racket Royal Padel Aniversario Hybrid

Royal Padel Aniversario Hybrid

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
3 295 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Padelracket från Royal Padel framtaget med World Padel Tour-spelare

Royal Padel har tagit fram och testat modellen 30 Aniversario tillsammans med våra World Padel Tour-spelare. En helt ny modell som revolutionerar, med ett dubbelsystem som halverar vibrationerna i greppet. Kärnan är en hybrid – en blandning mellan polyetylen av hög densitet och snabb återformning, och Eva-gummi, vilket ger en semi-mjuk känsla och en perfekt blandning mellan kontroll och kraft. Rekommenderas för spelare på expertnivå. Ramen är förstärkt med karbonfiber och kärnan har en blandning av polyeten och Eva-gummi. Racket är även utrustad med Shock Absorption System, ett stötdämpande system i centrum av racket tar skonsamt bort vibrationer från bollträffen. Träffytan är uppbyggd med två lager glasfiber lackat med epoxylack med hög elasticitet, samt ett lager dioxintitan som ökar livslängden och minskar slitaget.
Vikt:
360-380 g
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Låg
Fodral:
Helfodral ingår
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Slät
Kärna:
Hybrid
Material träffyta:
Glasfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Mjuk
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Royal Padel Aniversario Hybrid
Tillfälligt slut
RoyaPadelanH
Butikslager Solna
Royal Padel Aniversario Hybrid
Tillfälligt slut
RoyaPadelanH

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.