Hem Padel Racket RS Prime Control Edition 2.0 2022

RS Prime Control Edition 2.0

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 495 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Prime Control i ny upplaga!

Prime Control 2.0 är en vidareutveckling av föregångaren Prime Control. Det vävda lagret av aluminiserat 3k kolfiber i ytan är vridet 45 grader vilket hjälper vibrationerna som skapas vid bollträff att fördelas jämnare över hela racketen. Kärnan består av EVA-gummi som ger en känsla av katapulteffekt i slagen. Ramen är av kolfiber med invävt japansk lättvikts-glasfiber som ger racketen en något mjukare och mer följsam karaktär. Prime Control Edition 2.0 är droppformad vilket ger en fin balans mellan både fart och kontroll. Ytan på detta padelracket har en form av struktur (3D-mönstring) som bidrar till bättre grepp på bollen och mer access till spinn. Tillverkad i samma högteknologiska fabrik som Pro Edition Simon Vasquez. Prime Control 2.0 är något mjukare än syskonet i Prime serien, Prime Power 2.0.
Vikt:
360-370 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Dropp
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
3K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior
Webblager
RS Prime Control Edition 2.0
Tillfälligt slut
91015
Butikslager Solna
RS Prime Control Edition 2.0
Tillfälligt slut
91015

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.