Hem Padel Racket RS Pro Edition Simon Vasquez

RS Pro Edition Simon Vasquez

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 995 kr
Fodral
Glöm inte bollar!
Ergonomiskt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Simon Vasquez racketval 2022.

Simon Vasquez är en av Sveriges bästa padelspelare och har inför 2022 signerat nytt kontrakt med RS Padel (tidigare Adidas). Under flera månders tid har Simon tillsammans med RS Padel provat olika molds samt designer och detta padelracket är slutresultatet, ett padelracket som även vi på Racketspecialisten finner mycket intressant! RS Pro Edition Simon Vasquez är ett padelracket som kommer med en droppform samt en hög balans. Denna kombination gör det till ett aningen fartorienterat padelracket med bra access till fart och kraft men utan att du tappar för mycket känsla och kontroll i det lugna spelet. Detta padelracket är tillverkat i kolfibermaterial med 12K, detta innebär att ytskikten består av ett kolfiber med 12000 kolfibertrådar per cm². Resultatet av detta är en väldigt solid och relativt styv slagyta som kräver lite mer av sin spelare men som belönar med framför allt bra fart i det offensiva spelet då du väl trycker på. RS Pro Edition Simon Vasquez är fullproppad med teknologier från RS Padel där några av dem listas nedan: - Power Holes En teknologi som ger mer fart och kontroll tack vare att de borrade hålen i racket är anpassade efter rackets form och sweetspot. Detta ger mer effekt i slagen för mer fart och mer grepp på bollen för utökad spinn. - Double Carbon Frame (DCF) Dubbla lager av kolfibertuber i padelrackets ram vilket gör det än mer slitstarkt och bidrar till en solid och stabil träffkänsla. - 3D Surface Mönstring på slagytan som bidrar till bättre spinn/grepp på bollen i tillexempel kickade smashar för bättre effekt. Då vi på Racketspecialisten provspelade detta padelracket uppskattade vi framför allt dess offensiva egenskaper. Racket är benämnt som droppformat men enligt oss på Racketspecialisten beter den sig mer som ett dropp/diamantformat padelracket. Med detta sagt fick vår testpersonal väldigt bra effekt i offensiva volleys samt i overhead-spelet men fick kämpa lite mer för att kontrollera bollen i det lugna spelet. Racket upplevdes inte allt för svårspelat med en sweetspot som är något större än de flesta diamantformade racketarna på marknaden. Vi rekommenderar RS Pro Edition Simon Vasquez till duktiga motionärer samt tävlingsspelare som söker ett allroundracket med något mer fokus på fart/kraft. Självklart kan det också vara ett alternativ för motionären som vill utmana sig själv och ta sitt spel till nästa nivå. Detta padelracket levereras med en tygracketpåse från RS Padel men det går självklart att köpa till ett vanligt padelfodral som tillval. Ram: Två lager kolfiber. Slagyta: 12K kolfiber. Kärna: EVA Pro Rubber
Vikt:
365-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Fart
Form:
Dropp
Balans:
Hög
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Hård
Material träffyta:
12K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior
Webblager
RS Pro Edition Simon Vasquez
Tillfälligt slut
91011
Butikslager Solna
RS Pro Edition Simon Vasquez
Tillfälligt slut
91011

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.