Hem Padel Racket RS Rialto Pro Caye

RS Rialto Pro Caye

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
3 595 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

RS mest innovativa padelracket-teknologi hittills.

RS Rialto Pro Cayetano Rocafort är RS mest innovativa racket hittills. Med mängder av nya funktioner är denna padelracket perfekt för båda amatörer och avancerade professionella spelare. Detta padelracket erbjuder extremt bra spinn då den kommer utrustad med både ett strukturerat 3D-mönster samt RS egna grid lock technology (rutmönstret som är något upphöjt från racketens yta) Kombinationen av dessa teknologier ger dig möjlighet att få rejält med spinn i dina slag för att försvåra för dina motståndare. På sidorna av padelracket hittar vi RS Stabil Driver som enkelt uttryckt ger denna padelracket optimal reducering av de negativa effekter som kan uppstå vid slag och eventuella felträffar som inte träffar mitt i sweet spot. Den avancerade geometrin är utvecklad av RS för att ge dig maximal bollkontroll, förlåtande känsla i sneda träffar och en perfekt balans av rackethuvudet. RS nya Radial Tight hålmönster fördelar ut padelrackets egenskaper på en betydligt större yta av racketens slagyta och både kraften och känslan ökar på en större yta än vad ni är vana vid från traditionella padelracketar. Spela som Cayetano Rocafort, spela med Rialto Pro Caye från RS.
Vikt:
355-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Dropp
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
3K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Senior/Junior:
Senior
Webblager
RS Rialto Pro Caye
Tillfälligt slut
95046
Butikslager Solna
RS Rialto Pro Caye
Tillfälligt slut
95046

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.