Hem Padel Racket Siux Diablo Revolution 3K
-39%
Siux Diablo Revolution 3K
Siux Diablo Revolution 3K
Siux Diablo Revolution 3K

Siux Diablo Revolution 3K

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
4 595 kr2 795 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Toppracket från spanska Siux.

Siux är ett spanskt padelmärke som erbjuder handtillverkade padelrack med mycket hög kvalitet. Siux Diablo Revolution 3K kommer med en droppform vilket gör att optimala träffbilden ligger lite högre upp i racket jämfört med ett runt padelracket. Detta tillsammans med den jämt fördelade balansen bidrar till en härlig kombination av fart och kontroll. Slagytan på detta racket är i 3K kolfiber, vilket resulterar i att spelaren får access till mycket kontrollkänsla samtidigt som möjligheten till att få hög fart i slagen finns. Slagytans finish är dessutom matt och slät för att öka kraften och skapa en skönare bollträff. I ramen har Siux utvecklat en ram som kallas BITUBE Carbon Frame, vilket innebär att man har skapat en ram i dubbla 6K kolfibertubar samt en aramid anti-vibrator. Egenskaperna som de dubbla 6K kolfibertuberna ger racket är att racket blir mer slitstarkt samtidigt som stabiliteten i spelet ökar, så att spelaren kan generera mer kraft och fart i spelet med mycket känsla. Aramid anti-vibratorn reducerar oönskade vibrationer och minimerar risken för skador. Ultra Soft High Recovery EVA är kärnan som är gjord i 5 lager, vilket resulterar i att du får bättre kontroll och känsla i varje slag. Samtidigt får bollen en extra skjuts då den dessutom har en hög återhämtningshastighet vid slag. Siux har ett avtal tillsammans med antivibrationssystemet ShockOut. Dessa dämpare går att köpas separat till racket och det sitter även med två dämpare från start i de två hål som är placerade längst ned på padelracket. Dämparna reducerar vibrationerna med upp till 60% vilket stöds av Higher Technical School of Industrial Engineers of the Polytechnic University of Madrid. Dessa bidrar även till en mjukare och mer skonsam träffkänsla.
Vikt:
355-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Dropp
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Slät
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
3K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Normal
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Siux Diablo Revolution 3K
Tillfälligt slut
diablorevo3k
Butikslager Solna
Siux Diablo Revolution 3K
Tillfälligt slut
diablorevo3k

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.