Hem Padel Racket Siux Trilogy 2 Control Patty Llaguno

Siux Trilogy 2 Control Patty Llaguno

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
3 495 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Patty Llaguno´s racketval för 2023 hittar vi i Siux Trilogy 2 Control.

Siux är ett spanskt padelmärke som erbjuder handtillverkade padelrack av mycket hög kvalitet. Trilogy Control har en teknologi som kallas PentaCore-systemet och ska ta bort vibrationer och ge spelaren en ökad komfort, och därmed minska risken för skador på armen och handled. Kärnan i detta padelracket är en Eva Soft, egenskaperna i kärnan erbjuder god återhämtning, hög kraft och fart och en mycket stor sweetspot i racket vilket gör det mycket förlåtande och ökar rackets kontrollegenskaper. Ramen på racket består av en Carbon BiTube, en slitstark kolfiber som ökar slitstyrka och hållbarhet på racketen vid eventuella slag i glas eller material annat än boll. Slagytan på detta padelracket är gjord i kolfiberytan kallad "Gold Carbon TEX 24K", är ett mer flexibelt kolfiber som erbjuder fart samtidigt som den ger ökad känsla i slagen. Med den nya slagytan får spelaren en mer stabilitet i sitt spel samtidigt som träffkänslan blir solid. Siux har ett avtal tillsammans med antivibrationssystemet ShockOut. Dessa dämpare går att köpas separat till racket och det medföljer två monterade dämpare som standard. Dämparna reducerar vibrationerna med upp till 60% vilket stöds av Higher Technical School of Industrial Engineers of the Polytechnic University of Madrid. Dessa bidrar även till en mjukare, mer skonsam träffkänsla samtidigt som det minskar risken för skador. Dessa egenskaperna tillsammans med den runda formen och jämna balansen gör detta till ett kontrollbaserat racket med offensiva egenskaper. Passar tävlingsspelaren alternativt motionären som söker ett racket med mycket god kontroll och stor sweetspot.
Vikt:
345-365 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Slät
Kärna:
Mjuk, Medel
Material träffyta:
24K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Normal
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Siux Trilogy 2 Control Patty Llaguno
Tillfälligt slut
Trilogy2Control
Butikslager Solna
Siux Trilogy 2 Control Patty Llaguno
Tillfälligt slut
Trilogy2Control

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.