Hem Tennis Senor Solinco Tour Bite Diamond Rough 200 m
-25%

Solinco Tour Bite Diamond Rough 200 m

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 000 kr1 495 kr
Välj utförande
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Tour Bite men mer Rough!

Tour Bite Diamond Rough behåller alla egenskaper som vanliga Tour Bite men med nyheten att senans yta är räfflad. Den räfflade ytan ger spelaren ett bättre grepp om bollen och genererar mer spinn i slaget. När vi testade senan tyckte vi att den kändes aningen mjukare än Tour Bite, mitt emellan Tour Bite och Tour Bite Soft. Tour Bite Diamond Rough liknar Luxilon Big Banger Alu Power Rough, skillnaden är att denna skall hålla längre, både vad gäller strängningstryck och livslängd innan den går av. Dessutom ligger denna prismässigt långt under Luxilon. Racketspecialisten är första återförsäljare att ta in Solinco senor till Sverige. Solinco är ett relativt ungt företag inom racketbranschen och startades av några f.d. medarbetare på Luxilons utvecklingsavdelningen. Med det sagt är den huvudsakliga expertisen inom senor och vi vågar påstå att detta är riktigt fina produkter.
Tjocklek:
1.20, 1.25, 1.30
Längd:
200 m
Färg:
Silver
Sentyp:
Polyestersenor (Co-Poly)
Webblager
1.20
Tillfälligt slut
Tourbdr-1
1.30
Tillfälligt slut
Tourbdr-2-1
1.25
Tillfälligt slut
Tourbdr-2-2
Butikslager Solna
1.20
Tillfälligt slut
Tourbdr-1
1.30
Tillfälligt slut
Tourbdr-2-1
1.25
Tillfälligt slut
Tourbdr-2-2

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.