Hem Padel Racket StarVie Raptor Evolution 2022
Vårrea
-41%
StarVie Raptor Evolution
StarVie Raptor Evolution
StarVie Raptor Evolution
StarVie Raptor Evolution

StarVie Raptor Evolution

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
3 395 kr1 999 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Franco Stupaczuks racketval!

Raptor är vårt mest sålda padelracket från det Spanska padelmärket StarVie och är också det racket som det WPT padelproffset Franco Stupaczuk har som racketval. Detta padelracket har en rund form vilket gör den väldigt förlåtande så att även bollträffar längre ut mot ramen erbjuder bra fart/kontroll och träffkänsla. Normalt tenderar runda padelrack ha en låg balans, men i detta padelracket har man valt att arbeta med en jämn balans. Detta medför att spelaren får mer stabilitet och snäppet mer tyngd i slagen. Vad detta gör är att racket blir ett utmärkt val för spelaren som trivs med runda padelracketat, men samtidigt söker mer kraft och aggressivitet i spelet. I slagytan har man gjort en sammansättning utav 3K kolfiber och nya Colours Carbon 3K i rött kolfiber. Detta resulterar i en stark slagyta med solid träffkänsla och kontroll. Colours Carbon 3K - är en 3K kolfiberkonstruktion med färgade fibrer i slagytan. Dessa fibrer kännetecknas av deras höga motstånd och mycket höga spelkänsla. Soft V30 - kallas kärnan i detta padelracket som är utav ett mjukare densitetsgummi som ger en snabb återhämtning och ger spelaren en förlåtande känsla även fast man inte får en perfekt träff. Star Balance - är en teknologi där man har placerat en "stjärna" i rackethalsen, för ökad stabilitet och en mer solid träffkänsla. Five Sides Tech - är en design där man har utvecklat en 5-sidig profil för att ge racket optimal styvhet. Full Plane Effect - är en teknologi där man har applicerat en grov struktur på slagytan. Detta resulterar i att spelaren får access till spin och effekt i bollträffen, samtidigt som precisionen blir mer precis. Padelrackets ram är uppbyggd i 3K kolfiber och bidrar till mer slitstyrka, mer stabilitet och solid träffkänsla i spelet. För absolut högsta kvalitet är detta padelracket tillverkad i Spanien, Azuqueca de Henares (Guadalajara). Levereras utan fodral men med möjligheten att köpa till ett heltäckande racketfodral från StarVie.
Vikt:
355-380 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
3K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Normal
Senior/Junior:
Senior
Webblager
StarVie Raptor Evolution
Tillfälligt slut
RAPTOR22
Butikslager Solna
StarVie Raptor Evolution
Tillfälligt slut
RAPTOR22

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.