Hem Padel Racket Stiga Airy White 2023

Stiga Airy White

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 395 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Lätt och smidigt kontrollracket från Stiga.

Stiga Airy är ett nytt padelracket från Stiga som ger spelaren mycket kontroll och precision i sitt spel. Den låga vikten på ungefär 345 gram gör detta racket perfekt för junioren som ska börja spela med ett fullstort padelracket, damspelaren eller spelaren som rent av gillar att spela med ett lättare padelracket. Stiga Airy kommer i en rund utformning och med en låg balans för att ge spelaren access till mycket kontroll och precision i sitt spel. Detta bidrar även till att sweetspoten blir större så att träffar längre ut mot ramen även levererar god kontroll och fart. I och med den låga vikten på cirka 345 gram, runda form och låga balans är detta racket ett mycket bra val för spelare som har problem med påfrestningar på armbåge och handled. Dessutom har man även utrustat racket med teknologin Optispot Vision som bidrar till ännu större sweetspot. Detta tillsammans med en mjuk kärna ger en mycket förlåtande och kontrollerad känsla i dina slag. Carbon Flexi Frame är en teknologi där ramen är tillverkad i kolfiber, vilket resulterar i att racket blir slitstarkt och får mer stabilitet. Power Grip är en teknologi man har applicerat som är en ruggad yta som ger dig mer bett i bollen och därmed mer spin och effekt i ditt spel. Hypersoft Foam är en en EVA-kärna med unik densitet för maximal känsla och komfort i spelet. Carbon XII K kallas den styva slagytan i 12K kolfiber som ger spelaren access till mycket kraft och hög fart i varje slag. Det innebär att ytskikten består av ett kolfiber med 12000 kolfibertrådar per cm², att jämföra med industristandard som är 3K. Ju fler trådar desto snabbare och mer responsivt kolfiber som fångar upp och rekylerar bollen. Dessutom har Stiga valt att utrusta Airy med ett något längre grepp för att göra det enklare för spelare att använda sig utav dubbelfattade backhands.
Vikt:
335-355 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Låg
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Lätt
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
12K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Stiga Airy White
Tillfälligt slut
2204-1301-01
Butikslager Solna
Stiga Airy White
Tillfälligt slut
2204-1301-01

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.