Hem Pickleball Pickleballracket Stiga Aviox Carbon Nomex Pro Silver 2022

Stiga Aviox Carbon Nomex Pro Silver

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Pickleballracket från Stiga!

Aviox Carbon Nomex Pro är ett pickleballracket som ger spelaren mycket kraft och fart i spelet. Kärnan Nomex Honeycomb är en hård kärna med låg vikt som ger spelaren access till hög fart i varje slag. Fördelen med Aviox Carbon Nomex Pro är också den generösa och förlåtande sweetspoten som gör att spelaren lättare kan komma till en skön och solid träff. Slagytan av 3K kolfiber bidrar till att racket blir både snabbt och stabilt så att du kan låta alla dina element visas under spelet. Dessutom har man behandlat ytan Diamond Touch-teknologin för att öka styvheten och göra racket mer slitstarkt. Den offensiva diamantformen ger spelaren stora fördelar vid till exempel volleyspelet framme vid nät, med extra räckvidd och möjlighet till snabbare förflyttningar. Stiga Edge Guard är en teknologi som skyddar pickleballracket från slitage och ökar hållbarheten. USAPA-godkänd för tävlingsspel.
Material:
3K kolfiber
Vikt:
220 g

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.