Hem Padel Racket Stiga Axe 3

Stiga Axe 3

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 999 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Padelracket av toppkvalitét från Stiga

Om du tidigare har spelat med AXE 2 har du nu en spännande och betydligt snabbare efterträdare att se fram emot. Padelracket AXE 3 är en kraftfull uppgradering som, tack vare Dani Dios' erfarenhet och passion för spelkänsla, har fått flera förbättrade egenskaper som kommer att göra dig till en ännu bättre padelspelare. Hybridkonstruktionen i träffytan med både kolfiber och glasfiber ger en helt unik sweetspot. I Axe 3 har Stiga satsat på att förnya flera av modellens komponenter. Padelrackets nya ram är extremt slitstark och tillverkad av 100 % kolfiber, vilket de kallar 360 Carbon Frame. Slagytan har tvinnade kolfibertrådar som vävts med 3k twill-teknik för att göra padelracket snabbare och mer hanterbart för att hantera tuffa slag från din motståndare. Med Axe 3 har de också justerat balansen för att bättre matcha modellens egenskaper och uppfylla dina förväntningar som spelare. Padelracket har även blivit lättare och väger 5 gram mindre än sin föregångare. För att ge dig en behagligare känsla i varje slag har handtaget förstärkts med glasfiber för att minska vibrationer och för att maximera din access till spinn i dina slag och förbättra bollkontrollen har kommer Axe3 med en träffyta i sandpapperskänsla, kallad Crystal Grip. Teknologier Carbon Duplex Twill Ny vävningsteknik med 3k twill som skapar ett nytt mönster på kolfiberytan. Uppbyggnaden består av lager med både kolfiber och glasfiber, men i den här modellen har mer kolfiber använts för att göra modellen styvare och mer kraftfull för dig som verkligen vill känna farten i ditt spel. Optispot Elite Hybriduppbyggnaden mellan kolfiber och glasfiber ger en helt unik sweetspot. Tillsammans med den ökade mängden kolfiber kan du skapa ännu mer fart än tidigare samtidigt som du behåller en skön kontroll. Vibra Tech Handtag med förstärkning av glasfiber för en mjukare känsla i kraftöverföringen. Skonsamt för dig som vill spara på din armbåge. Crystal Grip Nyutvecklad sträv sandpappersyta som ger dig ökad spinn på bollen. 360 Carbon Frame Innebär att hela ramen är tillverkad i kolfiber. Det bidrar till en extra slagtålig och hållbar uppbyggnad med mycket god stabilitet. Den uppgraderade ramen tillsammans med ännu mer kolfiber i slagytan skapar ett riktigt kraftfullt racket. Hypersoft Foam En kärna med svart EVA-foam, så kallad Hypersoft Foam. Kärnans unika densitet gör det möjligt att väva in en större sweetspot och kontroll i zonen. Detta ger dig en maximal spelkänsla där du får bra respons oavsett om du slår ett offensivt eller defensivt slag. EVA-foamen är otroligt hållbar och gör att ditt racket behåller sin prestanda under längre tid.
Vikt:
350-370 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Fart
Form:
Rund
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Sandpapper
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
Kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Stiga Axe 3
Tillfälligt slut
2202-0720-01
Butikslager Solna
Stiga Axe 3
Tillfälligt slut
2202-0720-01

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.