Hem Padel Racket Stiga Axe Daniel Windahl Edition

Stiga Axe Daniel Windahl Edition

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
3 095 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
Bevaka lagerstatus
Beskrivning
Stiga lanserar nu ett racket som är utvecklat i samarbete med svenska padelproffset, Daniel Windahl! Stiga AXE har flera lager av kolfiber och flexibelt fiberglass för att göra bollträffen och sweetspoten så optimerad och effektiv som möjligt. Stiga benämner själva denna modell som ett racket med det bästa från alla världar när det gäller kontroll, känsla, precision och kraft i bollträffen. Under utvecklingen av Stiga Axe var Daniel ute efter ett padelracket som var styvare utan att kompromissa med vare sig fart eller kontroll, samt ett racket med mycket touch och känsla i bollträffen. Hybrid Flexi Frame ramen är en hybrid av kolfiber och kevlar som är väldigt slitstark men också ger spelaren en väldigt unik känsla av fart och stabilitet. AXE är även det första racket utvecklat av STIGA som har en ruggad struktur. Denna struktur kallas The Ultra Grip och ger racket bättre grepp om bollen och effekt i träffen. Kombinationen av den runda formen och låga balansen gör att Stiga Axe är ett lättspelat racket som kan hanteras och passar för både motionärer och elitspelare som vill ha toppkvalitet i sitt padelracket. -Stiga Axe har Carbon Duplex för ökad känsla och styvhet. -Kolfiber varvat med glasfiber skapar en sweetspot som ger extra kraft i högt tempo. -Hybrid Flexi Frame i kevlar och kolfiber för stabilitet och kontroll. -Räfflad Ultra Grip-yta ger bättre grepp om bollen och mer effekt i spelet.
Vikt:
355-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Rund
Balans:
Låg
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Medel
Material träffyta:
Kol och glasfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Normal
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Stiga Axe Daniel Windahl Edition
Tillfälligt slut
9607-9001-01
Butikslager Solna
Stiga Axe Daniel Windahl Edition
Tillfälligt slut
9607-9001-01

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.