Hem Bordtennis Bordtennisracket Stiga Royal 4-Star

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Stiga Royal 4-Star

Slut online Finns i butik Fri frakt Säker betalning
799 kr699 kr
Fodral
Glöm inte bollar!
Skydda ditt racket!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning
Stiga Royal 4-Star är perfekt för spelare som eftersträvar ett snabbt 5-ply racket med hög fart och mycket kontroll. Det ITTF-godkända S4-gummit har en 2.0 mm svamp som hjälper dig att tydligt känna bollträffen men samtidigt bibehålla kontrollen i spelet. Denna 5-ply stomme kommer i ett konkavt skaft med utmärkt komfort och grepp. Royal 4-Star använder sig utav Crystal Technology vilket är en specialutvecklad ytbehandling som ökar farten i racket. De flesta racketbehandlingarna använder mer traditionellt lack, medan Crystal Technology består utav ett genomskinligt hydrofil-lack, speciellt utvecklat av Stiga.
Antal stjärnor:
4 -stjärnor
Fart:
92
Spinn:
86
Kontroll:
46
Webblager
Stiga Royal 4-Star
Tillfälligt slut
1214-2818-01
Butikslager Solna
Stiga Royal 4-Star
I lager
1214-2818-01

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.