Hem Bordtennis Bordtennisracket Stiga Seasons Anywhere Set
Vårrea
-16%
Stiga Seasons Anywhere Set
Stiga Seasons Anywhere Set
Stiga Seasons Anywhere Set
Stiga Seasons Anywhere Set
Stiga Seasons Anywhere Set

Stiga Seasons Anywhere Set

Slut online Finns i butik Fri frakt Säker betalning
1 195 kr999 kr
Fodral
Glöm inte bollar!
Skydda ditt racket!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Förvandla borden till pingisbord på 10 sekunder med Seasons Anywhere Set!

Med Stiga Seasons Anywhere Set kan du spela bordtennis var som helst, när som helst, så länge det finns ett bord tillgängligt kan matchen startas på 10 sekunder. I det kompletta setet finns det allt du behöver för att spela pingis, 4 stycken bordtennisracketar, 8 bordtennisbollar och ett nät som du enkelt kan fästa i nästan vilket bord som helst. För att fästa nätet kan bordet ha en tjocklek på max 5 cm och en bredd på 145 cm. Stiga Seasons Anywhere är ett speciellt racket utvecklat och konstruerat för att vara slagtåligt och tåla alla olika väder. Som namnet sägas så kan racket användas både inomhus såväl som utomhus utan att egenskaperna förändras. Spelaren får god kontroll i sitt spel, men har även tillgång till en del fart och spinn i slagen. Träffytan har man konstruerat med "honeycomb"-struktur vilket innebär att träffytan består av många hål. Detta bidrar till en slitstarkt yta som oavsett miljö behåller goda förutsättningar till spinn och fart i spelet. Två av racken är röda och de andra två är svarta, så att man lätt kan urskilja lagen. Setet är perfekt för att spela bordtennis med dina vänner, kollegor eller familjen.
Antal stjärnor:
Inga stjärnor
Fart:
45
Spinn:
45
Kontroll:
90
Webblager
Stiga Seasons Anywhere Set
Tillfälligt slut
1230-0122-01
Butikslager Solna
Stiga Seasons Anywhere Set
I lager
1230-0122-01

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.