Hem Squash Squashracket Tecnifibre Carboflex 125 X-Top 2023

Tecnifibre Carboflex 125 X-Top

Slut online Finns i butik Fri frakt Säker betalning
2 449 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Revolutionerande squashracket från Tecnifibre!

Carboflex 125 X-Top från Tecnifibre - utvecklad tillsammans med toppspelaren Mohamed El Shorbagy. En av våra mest sålda toppracketmodeller i det senaste utförandet. Fungerar lika fint för motionären som för världsspelarna. Med en ram med Airshaft-ramkonstruktion får du här en mer dynamisk respons och acceleration på bollen i jämförelse med föregångaren. Denna squashracket har också X-Armsteknologi som ger en starkare struktur i ramen och därmed en bättre stabilitet. Denna squashracket används av världsspelaren Mohamed El Shorbagy och erbjuder spelare med fin touch en otrolig spelkänsla. Teknologin Extended Sting Holes innebär att hålen för senorna är större på 12 specifika platser i ramen för att ge spelaren mer spelbarhet och mer känsla i sina slag. En nyhet med årets variant är den nya patenterade teknologin X-Top där man har tagit bort bumpern i ovandelen av rackethuvudet och har ersatt denna med aktiva fibrer som förbättrar hållbarheten, fart och spelkänsla. De material man har ersatt bumpern med är en mix utav två material, aramidfibrer som reducerar vibrationer och PTFE som ökar slitstyrkan. Fördelarna med denna nya teknologi är att ramen blir smidigare och ger bättre svinghastighet och ger ett bättre glid längs väggarna. Istället för att använda sig av en bumper i plast så använder man sig av aktiva fibrer som genererar mer kraft och effekt i spelet. När man inte använder sig utav ett extra lager av plast bidrar det till att mindre vibrationer skapas. Detta squashracket ger spelaren tillgång till mycket fart, aerodynamik och spelkänsla och det känns definitivt att det än en utvecklad version som är fantastiskt välbalanserad. Mycket skön känsla med den nya ovandelen av rackethuvudet då spelaren får tillgång till mer svinghastighet och mer känsla i racket. Vi på racketspecialisten.se tycker att denna squashracket passar duktiga motionärer och tävlingsspelare som endast nöjer sig med det bästa. Squashracketen kommer strängad med nya squashsenan Dynamix V.P från Tecnifibre - den mest kraftfulla senan i segmentet.
Vikt:
125 g
Balans:
Even
Träffyta:
500 cm²
Strängningsmönster:
14x18
Racketfodral:
Helfodral ingår
Strängad:
Ja
Webblager
Tecnifibre Carboflex 125 X-Top
Tillfälligt slut
12CAR125XT
Butikslager Solna
Tecnifibre Carboflex 125 X-Top
I lager
12CAR125XT

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.