Hem Squash Väskor Tecnifibre Team Dry 12R Black

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Tecnifibre Team Dry 12R Black

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 399 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Hållbar och slitstark väska, perfekt för spel utomhus

Team Dry 12R-väskan är den racketväskan med stört kapacitet iTeam Dry serien. Väskan består av 3 stora fack med plats för upp till 12st tennisracket, ett ventilerat skofack och ett tillbehörsfack. Team Dry-väskeserien är specifikt utformad för att modernisera koncepten med högpresterande och eleganta produkter inspirerade av en urban utomhuslook. Designad för racketsporter har väskan en praktisk organisationsstruktur för tennis, squash och padel: ett specifikt fack för att skydda racketarna, ett ventilerat "våta skor eller kläder"-fack med dubbelt foder i en kontrasterande färg för bättre synlighet av utrustningen. Team Dry-väskor från Tecnifibre utmärker sig eftersom de är konstruerade för att klara extrema förhållanden. Den består av 100% oförstörbart Tarpaulin-material för maximal motståndskraft mot yttre påfrestningar, en termiskt limmad dragkedja för en vattentät konstruktion och ett ergonomiskt bärssystem för ökad komfort. Allt detta kommer med en elegant och högpresterande signaturdesign med den subtila Tecnifibre-emblemet i grått och matt svart.
Mått:
79x33x36 cm
Färg:
Svart
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Tecnifibre Team Dry 12R Black
Tillfälligt slut
40TEDRY12R
Butikslager Solna
Tecnifibre Team Dry 12R Black
Tillfälligt slut
40TEDRY12R

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.