Hem Padel Racket Tecnifibre Wall Master 365
-5%

Tecnifibre Wall Master 365

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 995 kr1 895 kr
Bevaka lagerstatus
Beskrivning
Kontrollracket i Tecnifibres sortiment och en padelracket för spelare som söker maximal kontroll och spelkänsla i varje slag. Det finns också tillräckligt med fart när du väl vill gå på på offensiven. Denna padelracket är lite mjukare och mer lättspelad än syskonet Wall Master 375 och vi tror att motionärer på alla nivåer kan hitta en grym partner i denna padelracket. Vidare är kärnan i denna padelracket sk Eva-Midfirm vilket ger kontroll när du behöver det och en fin skjuts i bollen när det efterfrågas. Här finner du Tecnifibres senaste teknologier och exklusiva material. Teknologier i denna padelracket: Arch-Bridge: Ett omvänt "U" i klykan för ökad stabilitet och komfort. Front-Block. En förstärkning ovansida ram för bättre hållbarhet vid träff i väggar. PHD - Progressive Hole Diameter . Denna padelracket har olika hållsystem i mitten och ute i kanterna på racketen för mer kontroll på bollen i mitten samt mer förlåtande egenskaper vid träffar ute på kanterna - en större sweetspot. Spin Skin 3D - en lite grövre yta för något bättre access till att skruva bollen.
Vikt:
365 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Medel
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Sandpapper
Kärna:
Medel
Material träffyta:
Glasfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Mjuk
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Tecnifibre Wall Master 365
Tillfälligt slut
16WAMA3651
Butikslager Solna
Tecnifibre Wall Master 365
Tillfälligt slut
16WAMA3651

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.