Hem Utrustning Bollmaskiner Tennis Tutor Plus Player inklusive fjärrkontroll

Tennis Tutor Plus Player inklusive fjärrkontroll

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning
OBS: Beställningsvara. Leveranstid cirka 2-5 veckor. Maskinen kommer konstruerad för tennis men kan för en tilläggskostnad konfigureras om för padel. Det går även att köpa till funktionen Multifunction. Se information om vad detta innebär längst ned i produkttexten. Skillnaden mot vanliga Plus Player är att du här får med en multifunktions fjärrkontroll. Om du letar efter en tennispartner som kommer att vässa dina färdigheter, bygga upp ditt självförtroende och höja din spelkapacitet och som du ständigt kan ha med dig har du träffat rätt. Tennis Tutor och Tennis tutor Plus är portabel nog att ta med överallt men ändå så kraftfull att den kan utmana toppnivåspelare. Tennis Tutor Plus används av tennisproffs i ATP. Funktioner - Bollhastighet på upp till 137 km/tim - Variabel skruvstyrka - allt från hård underskruv, till flackt slag, till hård överskruv - Bollmatningshastighet från 1,5 till 10 sekunder - Inställbar på alla typer av slag från grundslag till lobb - Oscillator (varierande vertikal slagvinkel) - Bollkapacitet 150 bollar - Laddningsbart batteri, inbyggt som ger upp till 3 timmars speltid per laddning. - "Smart" batteriladdare, laddar upp batteriet under natten och stängs av automatiskt för att undvika överladdning. - Indikator för lågt batteri, maskinen ger ifrån sig ett ljud när det är ungefär en halvtimmas speltid kvar - Fördröjd uppstart, ger er tillräckligt med tid att ta er över på andra sidan nätet inna bollutmatningen startar. - Utfällbart handtag för enkel manövrering av maskinen. Tennis Tutor Plus Player - Multifunction Inkluderar alla standard funktioner av en Tennis Tutor Plus Player, med tillägget Multifunction Mode, vilket innebär att maskinen anpassar sina utmatningar så att det skall simulera en riktig motståndare. Denna funktion kommer med tre olika nivåer, nybörjare, medel och avancerad.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.