Hem Padel Racket Tretorn Supreme Strike TX

Tretorn Supreme Strike TX

Slut online Finns i butik Fri frakt Säker betalning
3 495 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Aggressivt padelracket för den offensiva spelaren!

Upplev kraften med Supreme Strike TX! Det här padelracket är utformat med precision och innovation för att ge dig övertaget i ditt offensiva padelutövande. Supreme Strike TX är särskilt utvecklat för erfarna spelare som kräver det bästa. Denna modell från Tretorn är utrustat med ett 15K kolfiberytskikt från svenska TeXtreme®, vilket är ett tunnare, starkare och mer hållbart ytskikt jämfört med traditionella kolfiberkonstruktioner. Detta ger en snabbare respons och en unik känsla i varje slag. Med Tretorns Eva Power-kärna och en sweetspot högre upp i padelracket blir resultatet ett ytterst responsivt kraftfullt racket för spelare som använder sin offensiv för att dominera spelet. Oavsett om du smäller till med en dundrande smash eller utför en perfekt placerad drop shot, kommer Supreme Strike TX att leverera enastående prestanda i varje slag. Padelracket är också utrustat med ett Dual-hole mönster som optimerar racketens kontaktpunkter, vilket förbättrar din förmåga att kontrollera bollen även när du träffar utanför sweetspot. För att förbättra ditt spel ytterligare har detta padelracket en multi-directional 3D-struktur som är utformad för att optimera spinnen i dina slag. Det ger en nivå av elegans som förbryllar dina motståndare och håller dem på tårna inför din nästa manöver. Så är du en offensiv spelare som söker ett diamantformat padelracket med hög balans som erbjuder massor med kraft bakom dina slag att ta med dig till padelhallen för att dominera dina motståndare är Supreme Strike TX ett mycket bra val av padelracket.
Vikt:
355-365 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Fart
Form:
Diamant
Balans:
Hög
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Hård
Material träffyta:
15K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Tretorn Supreme Strike TX
Tillfälligt slut
477357010
Butikslager Solna
Tretorn Supreme Strike TX
I lager
477357010

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.