Hem Padel Racket Varlion Bourne Summum Prisma W 2022

Varlion Bourne Summum Prisma W 2022

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Påkostat in innovativt padelracket från Varlion!

Namnet Bourne föddes 2018 då Varlion tog fram denna nya form av padelracket. Formen är en hybrid mellan dropp och diamant vilket passar spelare som söker mycket fart men som önskar en något större sweetspot samt bättre kontroll jämfört med diamantformade racketval. Detta padelracket vänder sig till spelaren som vill utveckla sin padel och ta den till nästa nivå. Med hybridformen samt jämt fördelade balansen vänder sig detta padelracket till dig som söker en härlig kombination av både fart och kontroll. Olika temperaturer kräver olika material. Med detta sagt så tillverkar Varlion sina toppmodeller i två olika upplagor. Ett racket som är till för spel i 25+ eller varmare och ett racket som passar för spel i 25+ eller lägre. Detta padelracket rekommenderas att spela med då temperaturen inte överstiger 25+ grader. Perfekt för klimatet här i Sverige. Självklart går det dock bra att spela med även över 25+ grader, men optimala spelförhållanden är alltså i ett svalare klimat. Bourne Summum Prisma W är fullproppat med teknologier där några av dom listats nedan: - Frame Prisma Utsidan av ramen är formad som formen Prisma. Detta ska enligt Varlion bidra till 10% mindre luftmotstånd jämfört med en vanlig ram. Denna procent togs fram efter många ordentliga tester i en vindtunnel. Detta gör att racketen går snabbare och smidigare genom luften för en snabbare kvickare sving. Formen på ramen reducerar också risken för att ramen ska spricka vid kontakt med glas eller backen. - Prisma Bumper Ett ramskydd speciellt framtaget för att passa Prismaramen. - Gradual Holes Varlion har valt att använd sig av olika storlekar på hålen i racketen samt fler hål jämfört med standard (76 st). Vid center finner vi dom minsta hålen, närmare ramen har man gjort hålen aningen större och längst ut mot ramen är hålen som störst. Detta motverkar vibrationer och ger en ett mer balanserat och kraftfullt padelracket med större sweetspot. - Slice Technology En mönstring på slagytan som bidrar till bra effekt vid kick och skruvade bollar. - Long Grip Greppet på detta padelracket är aningen längre än på vanliga modeller. Perfekt val för dig som helt enkelt trivs med ett lite längre grepp eller som spelar med dubbelfattad backhand. - Summum Surface Vilket innebär 1 cm längre träffyta jämfört med standard. Ram: 100% kolfiber. Träffyta: 12K kolfiber. Kärna: Hard Core.
Vikt:
345-365 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Fart
Form:
Hybrid
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Lätt
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Hård
Material träffyta:
12K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.