Hem Badminton Badmintonracket Victor Thruster F Black/Gold
Vårrea
-31%

Victor Thruster F Black/Gold

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 895 kr1 995 kr
Välj strängning
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Badmintonracket av hög kvalitét från Victor

Detta är en badmintonracket som erbjuder styv axel, en balanserad vikt och en totalvikt på 87 gram. Denna kombination gör badmintonracket idealisk för en mängd olika spelstilar och kompromissar inte på kontroll. Både ramen och skaftet är tillverkade av High Resilience Modulus Graphite, vilket är ett extremt hållbart material av grafit. Thruster F har också ett skaft med en diameter på 6,5 mm, vilket förstärker prestandan. För att ytterligare förbättra badmintonrackets egenskaper har Victor inkluderat flera tekniker: Pyrofiler: Dessa kolfibrer är inbäddade i skaftet och ger förbättrad stötdämpning och bättre kontroll över racketen. Anti-Torsion System: Denna teknik minskar vridningen i ramen och främjar effektiv energiöverföring och prestanda. Free Core: Detta är den teknik som används i handtaget på racketen och förbättrar racketens hanterbarhet och manövrerbarhet avsevärt. Detta racket passar duktiga motionärer och tävlingsspelare som söker ett racket med mycket fart och kraft utan att tappa så mycket kontrollkänsla. Racket levereras i osträngat utförande.
Flexibilitet:
Medium, Stiff
Balans:
Even
Greppstorlek:
G5 (litet grepp)
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Tillval, osträngad i grundutförande
Webblager
Victor Thruster F Black/Gold
Tillfälligt slut
VIC220112
Butikslager Solna
Victor Thruster F Black/Gold
Tillfälligt slut
VIC220112

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.