Hem Padel Racket Vidar Of Båstad Tour X

Vidar Of Båstad Tour X

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Stilrent padelracket från Vidar Of Båstad

Tour X är ett nytt rack från Vidar Of Båstad för dig som vill kontrollera spelet på banan. Racket är lämpligt för motionärer och medelspelare som vill placera alla bollar. Racket har en 3K kolfiber yta, alltså en medelhård yta och en EVA 25 kärna, detta gör att racket går mot det mjukare hållet. Ett lämpligt rack om man vill lära känna spelet bättre eller föredrar att spela ett mer defensivt spel. Racket har en låg tyngdpunkt och en stor träffyta. Med en stor träffyta menas att det inte gör så mycket om du inte träffar bollen i mitten av racket. Med detta rack kan du som nybörjare känna dig trygg, du får det bästa i material väg och ett rack som är fokuserat mot det som padel handlar om, att styra spelet!
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Låg
Fodral:
Helfodral ingår
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Medel
Material träffyta:
3K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Normal
Senior/Junior:
Senior

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.