Hem Tennis Tennisracket Wilson Blade 98 16x19 V6

Wilson Blade 98 16x19 V6

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Återlansering av bästsäljaren Blade 98 16x19!

Blade 98 är ett tennisracket som flera av oss på racketspecialisten har som givet racketval, en personalfavorit helt enkelt. Detta är en återlansering av det mycket populära racket Blade 98 16x19 som var ett väldigt omtyckt tennisracket hos oss på Racketspecialisten. Detta tennisracket passar duktiga motionärer och tävlingsspelare med en rejäl sving som söker en kontrollinriktad tennisracket. Vidare så finner vi i detta tennisracket Wilsons framgångsrika Parallel Drilling-teknologin som gör sweetspot större och hjälper spelaren att lättare få fart och spinn på bollen. Racketen levereras fabriksträngad med Wilson Sensation men för en tilläggskostnad kan den även levereras strängad med Luxilon Alu Power, Solinco Hyper G alternativt Solinco Tour Bite/Tour Bite Soft.
Längd:
690 mm
Balans:
325 mm
Vikt:
304 g
Ramprofil:
20.6 mm
Träffyta:
98 in²
Strängningsmönster:
16x19
Strängad:
Ja
Racketfodral:
Ingår ej

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.