Hem Padel Racket Wilson Carbon Force Pro v2 Black

Wilson Carbon Force Pro v2 Black

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 349 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Uppdaterad version av populära Carbon Force Pro från Wilson

Wilson's Carbon Force Padelracketmodeller har blivit ikoniska av en anledning, och den här versionen integrerar uppdaterad teknologi för att hjälpa dig förbättra ditt spel. Tävlingsspelare dras till Wilson's Carbon Force för dess kombination av spelbarhet och kontroll. Designad med soft EVA skum, erbjuder detta diamantformade padelracket en hög nivå av precision i defensivt spel. Med sin generösa sweetspot är det ett förlåtande padelracket för dig som vill lägga mer kraft och energi på att styra ditt spel. Trots att detta padelracket är innehar teknologier utvecklade som ett kontrollracket, erbjuder det också en imponerande hastighet på volleys och smashar. Träffytan i kolfiber levererar imponerande kraft och kommer är även strukturerad för att du ska kunna sätta extra spinn på bollen och göra det svårt för dina motståndare. Vi rekommenderar starkt detta padelracket till den duktige motionären eller tävlingsspelaren som finner andra diamantformade modeller för svårspelade. Teknologier - Carbon Fiber Face Slagytan är tillverkad i kolfiber vilket gör racketen väldigt solid och bidrar till en snabb respons vid bollträff, speciellt i det offensiva spelet. - Soft EVA Foam En mjukare kärna från Wilson som gör det mer skonsamt och bidrar till en skön träffkänsla. Kärna hjälper också spelare som kanske inte har den perfekta tekniken eller styrkan bakom att få fart på bollen. Tri-Hex texture Denna unika textur skapar extra bollrotation och spinn vid kontakt med träffytan. - Sharp Hole Technology Innebär att hålen är borrade på ett speciellt sätt för att bidra till mer spinn och grepp om bollen. - Sublime Grip Idealisk blandning av mjukhet, klibbighet och komfort med ytterligare fuktabsorberande mikroperforeringar på ytan av greppet. - Detatchable Wrist Cord Designad handledsrem för smidiga utbyten eller tvättar för att förbättra hygien eller personifiera ditt padelracket med ett av många alternativ av handledsremmar från Wilson.
Vikt:
360-370 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Diamant
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Medel
Material träffyta:
3K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Normal
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Wilson Carbon Force Pro v2 Black
Tillfälligt slut
WR134311U2
Butikslager Solna
Wilson Carbon Force Pro v2 Black
Tillfälligt slut
WR134311U2

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.