Hem Padel Racket Wilson Carbon Force V2 Copper 2023

Wilson Carbon Force V2 Copper

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 699 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Padelracket för dig som spelar ett par gånger i veckan som söker en blandning mellan kraft och kontroll i ett offensivt utformat padelracket från Wilson

Förbättra dina färdigheter på planen med det här läckra padelracket från Wilson. Carbon Force är en diamantformad modell av padelracket som erbjuder kraft, goda spelegenskaper och mycket komfort. Den är skapad för spelare med en offensiv spelstil och är tillverkad med en hållbar ram av kolfiberkomposit och en kärna av mjukt EVA-skum som är bekväm och låter dig känna varje slag och dessutom få extra hjälp med farten på dina slag. Den stora sweetspoten gör den här modellen mer förlåtande, och designen kommer i ny kopparinspirerad färgsättning och kommer dra blickarna till sig i padelhallen. Teknologier Carbon Fiberglass Composite Blandningen av kol och vävt glasfiber bidrar till en lätt känsla och ger mer kraft än padelracket som består av enbart glasfiber i träffytan. Soft EVA Foam Erbjuder en dämpad känsla med imponerande stötdämpning, vilket skapar en effektiv kombination av komfort och kraft. Sharp Hole Technology Den avancerade hålborrningsprocessen genererar ökat grepp med varje svingrörelse. Sublime Grip Uppnår en idealisk blandning av mjukhet, klibbighet och komfort med ytterligare fuktabsorption genom mikroperforeringar på ytan. Detatchable Wrist Cord Konstruktionen fästs och plockas med enkelhet loss från padelracketens handtag för att ge dig möjlighet att enkelt byta ut eller anpassa med önskat wrist-cord.
Vikt:
355-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Fart
Form:
Diamant
Balans:
Hög
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Slät
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
Kol och glasfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Normal
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Wilson Carbon Force V2 Copper
Tillfälligt slut
WR134511U2
Butikslager Solna
Wilson Carbon Force V2 Copper
Tillfälligt slut
WR134511U2

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.