Hem Utrustning Grepplindor Wilson Leather Grip Black

Wilson Leather Grip Black

Tillfälligt slut Säker betalning
179 kr
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Exklusiv läder-linda för överlägsen känsla perfekt grepp

Upplev en överlägsen känsla och enastående grepp med vår premium läder-linda för racketens handtag. Tillverkad av äkta läder erbjuder denna linda lång hållbarhet och en kvalitet som förbättrar din spelupplevelse. Överlägsen Känsla Wilsons läder-linda är utformad för att leverera en överlägsen känsla vid handtaget. Det äkta lädret skapar en lyxig och responsiv yta för spelare som prioriterar komfort och kontroll. Lång Hållbarhet Tillverkad med fokus på kvalitet och hållbarhet, är denna läder-linda konstruerad för att stå emot slitage och bibehålla sin prestanda över tid. Det är ett pålitligt val för långvarig användning. Utmärkt Grepp Det äkta lädret ger enastående grepp, vilket är avgörande för att hålla racketen säkert i handen under intensiva spel. Greppet förbättras ytterligare när det kombineras med svett, vilket gör det idealiskt för långa matcher. Universell Passform Med en universell passform kan denna läder-linda användas på olika typer av rackethandtag, vilket gör den mångsidig och anpassningsbar till olika spelares preferenser. Förbättra ditt grepp och höj din spelupplevelse med denna premium linda i äkta läder. Oavsett om du är en erfaren spelare eller en entusiastisk nybörjare, kommer den överlägsna känslan och hållbarheten hos denna läder-linda att göra skillnad i din racketupplevelse.
Webblager
Wilson Leather Grip Black
Tillfälligt slut
wrz470300
Butikslager Solna
Wilson Leather Grip Black
Tillfälligt slut
wrz470300

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.