Hem Tennis Väskor Wilson Noir Tour 6-pack Limited Edition Matt Black

Wilson Noir Tour 6-pack Limited Edition Matt Black

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 049 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Utforska utrymmet med Wilsons senaste skapelse: En läckert designad rackserienetväska i Noir , väskan har en mystisk elegans som tar din utrustning till nya nivåer

En del av en begränsad omåttligt läckra Noir kollektionen fårn Wilson som passar bra ihop med Wilsons prestandaracketar. Väskan Noir Tour 6 Pack två huvudfack som rymmer upp till 6 racketar och kläder. Extra fickor med dragkedja ger plats för skor, tillbehör och andra personliga föremål, medan de vadderade ryggsäcksremmarna gör det enkelt och bekvämt att bära. Inkluderar en bärrem i väv för upphängning. Mått: 73.5x25.5x33 Material: 100% polyester Racketkapacitet: upp till 6 2 huvudfack 1 ficka med dragkedja för skor 1 stor accessoarficka Design inspirerad av den begränsade kollektionen "Series Noir".
Mått:
73.5x25.5x33 cm
Färg:
Svart
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Wilson Noir Tour 6-pack Limited Edition Matt Black
Tillfälligt slut
WR8032901001
Butikslager Solna
Wilson Noir Tour 6-pack Limited Edition Matt Black
Tillfälligt slut
WR8032901001

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.