Hem Tennis Väskor Wilson Roland Garros Session De Soirée Super Tour Backpack 2024

Wilson Roland Garros Session De Soirée Super Tour Backpack

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 049 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Snygg tour-ryggsäck från Wilson inspirerad av kvälls och nattpassen på årets största grus-turnering Roland-Garros

Session de Soirée Backpack, som förkroppsligar den elektrifierande nattpassatmosfären vid Franska Öppna, är en högpresterande väska som innehåller allt du behöver för tennis. Prisad för bästa funktionalitet för tennisspelare, denna rymliga men samtidigt slimmade ryggsäck har vadderade fack för en eller två tennisracket, en bärbar dator eller surfplatta och en ventilerad ficka som är idealisk för ett par skor. Andra fack lagrar utrustning, utrustning och personliga tillhörigheter. Låsande dragkedjor håller värdesaker säkra, och de justerbara axel- och bröstremmarna gör den bekväm att bära. Laptop fodral Invändigt fodral utformat för att skydda och hålla din bärbara dator eller surfplatta på plats i väskan. Partiellt racketfack Fack med låsande dragkedjor för att omsluta ditt tennisracket. Thermoguard tillbehörsfack Thermoguard foder hjälper till att skydda snacks och mindre personliga tillhörigheter mot extrema temperaturer. Ryggsäcksremmar Justerbara, vadderade ryggsäcksremmar för bekväm bäring. Översta bärhandtag Grepphandtag på toppen av väskan ger ett enkelt läge att bära. Ventilerad ficka Fickan gör att svettiga kläder kan andas och luftas under resor.
Mått:
28.5x16.5x49 cm
Färg:
Blå
Thermofack:
Ja
Skofack:
Nej
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Wilson Roland Garros Session De Soirée Super Tour Backpack
Tillfälligt slut
WR8034001001
Butikslager Solna
Wilson Roland Garros Session De Soirée Super Tour Backpack
Tillfälligt slut
WR8034001001

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.