Hem Tennis Skor Wilson Rush Pro Tour Mid Tennis/Padel Black/White/Poppy Red 2022

Wilson Rush Pro Tour Mid Tennis/Padel Black/White/Poppy Red 2022

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Stabil och komfortabel sko från Wilson.

Rush Pro Tour Mid är en sko från Wilson med fokus på hög komfort och mycket stabilitet. Denna sko har en antitwist-yttersula som styr din kraft och hjälper dig med explosiva rusher framåt i banan. Med alla dessa teknologier som listas nedan får skon en mycket kvalitativ sko för spelaren som söker en stabil sko med mycket bra dämpningssystem. Teknologier: - 4D Support Chassis 2.0 delar sulan i två delar: en del löper under foten för att förenkla framåtrörelse, och den andra löper i sidled från tå till häll för att ge spelaren total kontroll och stabilitet. - Sensifeel 2.0 förser spelaren med förbättrad komfort, andningsförmåga och känsla. - Endofit förser spelaren med en härlig och naturlig passform och stabilitet via en inre strumpkonstruktion. - Medial Rubber Drag Pad ger extra skydd på utsidan av skon för extra hållbarhet och skydd när man drar foten med marken. - OrthoLite EVA Molded är en innersula med hög densitet som ger en maximal dämpning och längre hållbarhet. - DF2 är ett dämpningssystem som förser spelaren med en bra balans mellan snabb respons och komfort. - Duralast är en slitstark gummiblandning med stark dragkraft för alla underlag. - R-DST + kombinerar dämpning och studs i avstamp för en dynamisk prestanda. - Energy Cell är ett lättviktsskum lokaliserad i framfotens mellansula som ger en skönare känsla vid varje steg, för att ge optimal komfort och energiutväxling.
Underlag:
Allcourt
Herr/Dam/Junior:
Herr
Färg:
Svart

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.