Hem Tennis Väskor Wilson Shift Super Tour 9PK Artic Ice 2024

Wilson Shift Super Tour 9PK Artic Ice

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 349 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Professionell racketväska som matchar Shift prestanda racketkollektionen

Denna Wilson prestandaväska är det ultimata valet för högpresterande tennisspelare. Den erbjuder den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet och är en del av den eftertraktade Shift-serien, med ett designkoncept som matchar prestanda-racket. Med två stora huvudfack ger den tillräckligt med utrymme för upp till 9 tennisracket. Bägge dessa huvudfack är dessutom termoreglerade, vilket skyddar racketarna från extrema temperaturer och bevarar spänningen i strängarna. Du kan enkelt förvara extra utrustning som bollar, grepp och tillbehör i de stora ytterfickorna. Väskan är förstärkt på sidorna för att säkerställa hållbarheten och den levereras med Wilsons dual carrying system, vilket gör den enkel att bära oavsett hur mycket utrustning du packar med dig. Så om du är en seriös tennisspelare som kräver det bästa av ditt utrustning, kommer denna Wilson prestandaväska att uppfylla dina förväntningar. Med dess kombination av kapacitet, termoreglering och stil är den den ultimata följeslagaren för dina tennismatcher.
Mått:
73.5x33x33 cm
Färg:
Vit
Thermofack:
Ja
Skofack:
Nej
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Wilson Shift Super Tour 9PK Artic Ice
Tillfälligt slut
WR8030101001
Butikslager Solna
Wilson Shift Super Tour 9PK Artic Ice
Tillfälligt slut
WR8030101001

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.