Hem Tennis Väskor Wilson Super Tour 9PK Roland Garros Creme

Wilson Super Tour 9PK Roland Garros Creme

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 449 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Stilfull racketväska från Wilson med Roland Garros design

Res till dina tennismatcher och turneringar med Wilson's Roland-Garros Super Tour 9PK i en snygg och mångsidig stil. Med designinslag inspirerade av elegansen och energin från världens mest prestigefyllda grusturnering rymmer denna rymliga väska upp till nio tennisracketar samt utrustning, kläder och andra väsentligheter. De två huvudfacken är fodrade med Thermoguard-material för att skydda racketarna mot hastiga temperaturförändringar. Den ventilerade skofickan och de yttre sidofickorna ger ytterligare förvaring, och de justerbara vadderade remmarna låter dig bära den som en ryggsäck. Mått: 29 x 13 x 13 tum / 73,5 x 33 x 33 cm Material: 80% polyuretan / 20% polyester Racketkapacitet: upp till 9 Funktioner och fördelar: Designinspirerad av Roland-Garros Med designelement som fångar andan och energin från Franska Öppna Grand Slam 2024, förkroppsligar denna väska den prestigefyllda tennisturneringens elegans och passion. Optimal racketförvaring Två huvudfack, varav ett är fodrat med Thermoguard-material, ger säker och skyddad förvaring för upp till nio racketar, vilket gör att du kan ta med dig ett brett urval av racketar till dina matcher. Extra förvaring Med en ventilerad skoficka och två stora yttre sidofickor har du gott om plats för att organisera och förvara dina tillhörigheter och personliga effekter. Bekväm transport De justerbara vadderade remmarna gör det enkelt att bära väskan som en ryggsäck, vilket ger dig bekvämligheten att resa till och från dina tennisäventyr utan
Mått:
73.5 x 33 x 33 cm
Färg:
Grå, Beige
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Wilson Super Tour 9PK Roland Garros Creme
Tillfälligt slut
WR8030801001
Butikslager Solna
Wilson Super Tour 9PK Roland Garros Creme
Tillfälligt slut
WR8030801001

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.