Hem Tennis Tennisracket Wilson Triad Three 2021

Wilson Triad Three

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 495 kr
Välj greppstorlek
Fodral
Glöm inte bollar!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Användarvänlig prestandaracket från Wilson, Triad Three

Triad Three är en av de mest bekväma och översizade prestandaracketarna tillgängliga på marknaden idag. Den är utformad för att maximera kraften och förlåtelsen med en generös sweetspot som ger ökad kraft och extra förlåtelse vid träffar utanför sweetspoten. Det Triad-systemet, som är unikt för denna racket, är uppdelat i tre delar och möjliggör maximal kraft i racketens huvud, samtidigt som det ger bra kontroll i handtaget och minskar stötar i armen under spel. Hammer Technology, som placerar mer vikt i ramens huvud, ger ytterligare stabilitet och kraft till slaget, vilket gör det möjligt för spelare att lägga till mer kraft i sina slag. Den extra längden på racketen ger spelare möjlighet att nå och jaga ner bollar som annars skulle vara svåra att nå. Dessutom kommer Triad Three försträngd med Wilsons Sensation-strängar på 53 pund / 24 kilogram, vilket ger en perfekt balans mellan kraft och kontroll. Med en lockande rad funktioner är detta racket idealiskt för erfarna spelare som söker mer armvänlig komfort och en större sweetspot.
Balans:
360 mm
Vikt:
258 g
Ramprofil:
22 mm
Träffyta:
113 in²
Strängningsmönster:
16x19
Strängad:
Ja
Racketfodral:
Ingår ej
Webblager
2 (4 1/4)
Tillfälligt slut
WR056510U-2
3 (4 3/8)
Tillfälligt slut
WR056510U-3
Butikslager Solna
2 (4 1/4)
Tillfälligt slut
WR056510U-2
3 (4 3/8)
Tillfälligt slut
WR056510U-3

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.