Hem Badminton Badmintonracket Yonex Astrox 100 Tour

Yonex Astrox 100 Tour

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Enklare variant av Viktor Axelsens racketval!

Astrox 100 Tour är en enklare variant av toppracket Astrox 100 ZZ med enklare material och tekniker. Några tekniker Astrox 100 Tour fortfarande har är riktigt fina. Namd är gjort i Namd-grafit som sitter i skaftet och ska ge extra flexibilitet och ge spelaren extra vinklar vid smashar och det offensiva spelet. Rackets skaft är tillverkat med tekniken Rexis Shaft som är ett väldigt tunt skaft som ska göra racket mer lättsvingat och därmed ge spelaren extra fart i sina slag. Nanomesh Neo ger en starkare och än mer flexibel ram för att ge spelaren maximal kraft i slagen. Aero + Box Frame innebär att man ramen är utvecklad med två olika lager som ska ge spelaren en skönare träffkänsla samt öka svinghastigheten. Detta badmintonracket riktar sig främst mot den erfarne och duktiga spelaren med god teknik eller tävlingsspelaren.
Flexibilitet:
Very stiff
Viktklass:
4U (80-84,9 g)
Balans:
Head heavy
Greppstorlek:
G5 (litet grepp)
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.