Hem Badminton Badmintonracket Yonex Astrox 22 LT

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Yonex Astrox 22 LT

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Yonex lättaste badmintonracket i lyxig design!

Här har du en riktigt läcker badmintonracket för en bred målgrupp spelare, både i defensiven och offensiven. Med de endast 63(!) gram är Astrox 22 LT det lättaste racket ur Yonex sortiment vilket bidrar till att racket är otroligt lättsvingat. Vidare är den något framtung samt har en jämn flexibilitet vilket ger en fin kombination av fart och kontroll. I övrigt samma fina egenskaper som övriga Astroxracketar med bl.a. ett nytt sätt att tänka med Rotational Generator System. För att förklara det lite enkelt så erbjuder detta bättre kraft i smashen, bättre vinklar samt acceleration i racketens rörelse. Vi levererar den strängad och klar för spel. Denna toppracket har DK-märkning vilket garanterar att den är från den svenska generalagenten för din trygghet. Yonex har haft problem med kopior av racketar och här är du garanterad en originalprodukt av hög kvalitet!
Flexibilitet:
Medium
Balans:
Head heavy
Greppstorlek:
G5 (litet grepp)
Vikt:
63 g
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.