Hem Badminton Badmintonracket Yonex Astrox Nextage 2023
Kampanj
-26%
Yonex Astrox Nextage 2023
Yonex Astrox Nextage 2023
Yonex Astrox Nextage 2023

Yonex Astrox Nextage 2023

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 695 kr1 249 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Elegant svartgrön färgsättning nya Nextage från Yonex.

Nya Nextage från Yonex är en mycket mångsidig racket fullspäckad med teknologier. Fungerar utmärkt som racket för allt från nybörjare till den mediterade motionären eller turneringsspelaren. Teknologier - Nanomesh Neo Utvecklad teknik för en starkare och mer flexibel ram samtidigt som en förhöjd flexibilitet i skaftet bidrar till maximerad kraft i slagen. - Aero+Box Frame Kombination av BOX och AERO ramarna som resulterar i en solid träffkänsla och snabb sving. - Isomeric Isomeric teknologin fortsätter att hjälpa de mest avancerade spelarna för att nå sin fulla potential. Utvecklad för över 30 år sedan förstorade Isomeric teknologin sweetspoten i racketen med hela 7%. Resultatet blir en mycket god kontroll utan bekostnad av fart och kraft. - Rotational Generator System Motbalanserad viktfördelning. Genom att införa en motbalansering i vikten från toppen av badmintonrackets ram, i rackethalsens "T-joint" och knoppen på handtaget blir övergången till nästa slag perfekt efter bollträff med denna kvicka viktbalansering teknologin erbjuder. - Super Slim Shaft För minskat luftmotstånd har Yonex utvecklat Super Slim Shaft teknologin. För maximal känsla och minimalt luftmotstånd. - Energy Boost CAP PLUS Unikt formad knopp som maximerar skaftets prestanda. Framsidan tilllåter skaftet böjas, medan sidornas bågformade kurva stabiliserar racketen genom att förhindra att skaftet vrids. - VDM Vibration Dampening Mesh, är en stretchigt mesh material som används för att reducera vibrationer i racket. - Built in T-Joint Racketramen förstärks precis vid rackethuvudets början med ett T-format beslag inuti racketramen för att minska vridningar och öka kontrollen.
Flexibilitet:
Medium
Viktklass:
4U (80-84,9 g)
Balans:
Even
Greppstorlek:
G5 (litet grepp)
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja
Webblager
Yonex Astrox Nextage 2023
Tillfälligt slut
R22AXNTGE
Butikslager Solna
Yonex Astrox Nextage 2023
Tillfälligt slut
R22AXNTGE

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.