Hem Badminton Badmintonracket Yonex Astrox TX
Kampanj
-58%

Yonex Astrox TX

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 799 kr749 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Spännande badmintonracket från Yonex, Astrox TX

Badmintonracket Yonex Astrox TX, kommer utrustad med en spännande ny och sofistikerad balanseringsteknologi - RGS (Rotational Generator System) - Denna teknologi är framtagen för att få ditt badmintonracket att förbli i absolut jämvikt under spelets alla positioneringar och slag. Detta bidrar till en känsla av bekväm kontroll i alla lägen. Modellen är även 10mm längre än standard för att ge extra räckvidd. Material: 100% Graphite Teknologier Aero+Box Frame Aero+Box-Profiler kombineras i vissa racketar för att uppnå en sabbare sving samtidigt som kontrollen bibehålls. Den modifierade ramtvärsnittsprofilen är teknologiskt utformad för att vara tillräckligt stark samtidigt som den ger minimalt luftmotstånd. Den nya Aeri Bix-ramen kombinerar maximal frontal stabilitet med en extra snabb sving. Built in T-joint Racketramen förstärks precis vid rackethuvudets början med ett T-format beslag inuti racketramen för att minska vridningar och öka kontrollen. Control Support Cap Kontrollstödet ger en 88% bredare platt yta jämfört med en vanlig racket för enklare grepp, snabb avslutning och skarpaste manövrerbarhet. Isometric Isomeric teknologin fortsätter att hjälpa de mest avancerade spelarna för att nå sin fulla potential. Utvecklad för över 30 år sedan förstorade Isomeric teknologin sweetspoten i racketen med hela 7%. Resultatet blir en mycket god kontroll utan bekostnad av fart och kraft. Rotational Generator System Ett revolutionerande Rotational Generator System säkerställer rätt viktfördelning längs hela racketens längd. Vikten fördelas i greppet, skaftet, ända upp till den övre ramen på racketens huvud, vilket säkerställer en snabbare övergång mellan olika typer av slag och racketpositioner.
Flexibilitet:
Flexible
Viktklass:
4U (80-84,9 g)
Balans:
Head heavy
Greppstorlek:
G4 (standard)
Vikt:
82 g
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja
Webblager
Yonex Astrox TX
Tillfälligt slut
R23AXTXGE
Butikslager Solna
Yonex Astrox TX
Tillfälligt slut
R23AXTXGE

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.