Hem Badminton Badmintonracket Yonex Duora 7

Yonex Duora 7

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 899 kr
Välj strängning
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning
Duora 7 är ett storsäljande toppracket med bred målgrupp. Denna badmintonracket har en lite mjukare flex än syskonet Duora 10. Duora innebär att den har en sida för forehand och en sida för backhand för att få ut maximalt av varje slag. Detta har man lyckats med genom att ramen består av 2 ihopsatta halvor. Värt att nämna är att långt ifrån alla kan känna skillnaden mellan sidorna så det gör inget om du råkar blanda ihop sidorna vid spel. Rekommenderas! Denna Japantillverkade toppracket har DK-märkning vilket garanterar att den är från den svenska generalagenten för Yonex. Yonex har haft problem med kopior av racketar och här är du garanterad en orginalprodukt av högsta kvalitet. Racketen levereras osträngad eller strängad med Yonex BG65, Yonex BG 80 eller nya supertunna Aerosonic. Vidare ingår också heltäckande fodral.
Flexibilitet:
Medium
Viktklass:
3U (85-89,9 g)
Balans:
Even
Greppstorlek:
G4 (standard)
Vikt:
85-89,9g g
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Tillval, osträngad i grundutförande
Webblager
Yonex Duora 7
Tillfälligt slut
R18duo7
Butikslager Solna
Yonex Duora 7
Tillfälligt slut
R18duo7

 

Vi är en auktoriserad återförsäljare av Yonex vilket är en
garant för att samtliga våra produkter är i original.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.