Hem Badminton Badmintonracket Yonex Duora 88 Black/Pink

Yonex Duora 88 Black/Pink

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Prisvärd Duora för dig som vill ha en offensiv racket.

Duora 88 är en styv Duoramodelll i ett attraktivt prisläge. Skillnaden mot syskonet Duora 77 är att du här får en styv flex och en lite mer solid känsla. Detta är bra för lite mer avancerade spelare med en bra fart i svingen. Vidare har du som i övriga Duoraracketar fin access till kraft i forehand samt snabba backhands med bra längd, framförallt som du har en bra teknik. Nyblivna tävlingsspelare och avancerade motionärer tror vi är den rätta målgruppen för denna badmintonracket. Levereras strängad och klar för spel samt med fodral. Denna racket har DK-märkning vilket garanterar att den är från den svenska generalagenten för din trygghet. Yonex har haft problem med kopior av racketar och här är du garanterad en orginalprodukt av hög kvalitet!
Flexibilitet:
Stiff
Viktklass:
3U (85-89,9 g)
Balans:
Even
Greppstorlek:
G4 (standard)
Racketfodral:
Helfodral ingår
Strängad:
Ja

 

Vi är en auktoriserad återförsäljare av Yonex vilket är en
garant för att samtliga våra produkter är i original.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.