Hem Badminton Badmintonracket Yonex Nanoflare 800 Game Deep Green

Yonex Nanoflare 800 Game Deep Green

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 795 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Nanoflare 800 Game, högkvalitativt för motionären med avancerade teknologier

Nanoflare 800 Game är ett perfekt badmintonracket för spelare som älskar hög fart i sitt spel. Detta är resultatet av kombinationen av den låga balanspunkten, medium flexibilitet, förbättrat strängmönster, teknologier och kvalitetsmaterial. Sonic Flare System är teknologin där ramen är uppbyggd av High Modulus Graphite och Nanocell NEO. Detta har resulterat i en stark ram som har god vridningsstabilitet. Dessutom är koppar placerad längst ner på ramen för att ytterligare främja hållbarhet och kraftöverföring. Isometric är den unika designen på ramen som markant förstorar sweetspoten. Graphite är det hållbara materialet som används för skaftet. Skaftet är utformat med Super Slim Shaft, vilket resulterar i ett tunt och aerodynamiskt skaft. Energy Boost Cap Plus är en innovativ knopp som maximerar skaftets prestanda. Slutligen har den ett förbättrat strängsystem med en extra tvärsträng. Detta förbättrar ytterligare hastigheten i dina slag och en mycket iögonfallande stilren design i Deep Green färgsättning. 100% Graphite Teknologier Nanocell NEO Ett hållbart men överraskande flexibelt grafit-material. Aero Frame Jämnare konturer genom hela racket-huvudet för mindre luftmotstånd och extra racket-hastighet. Isomeric Isomeric teknologin fortsätter att hjälpa de mest avancerade spelarna för att nå sin fulla potential. Utvecklad för över 30 år sedan förstorade Isomeric teknologin sweetspoten i racketen med hela 7%. Resultatet blir en mycket god kontroll utan bekostnad av fart och kraft. Sonic Flare System Max Acceleration med det revolutionerande nya grafenmaterialet TORAYCAR M40X och SUPER HMG ger enastående kraft och stabilitet för maximal snabbhet på bollen. Super Slim Shaft För minskat luftmotstånd har Yonex utvecklat Super Slim Shaft teknologin. För maximal känsla och minimalt luftmotstånd. Energy Boost CAP PLUS Unikt formad knopp som maximerar skaftets prestanda. Framsidan tilllåter skaftet böjas, medan sidornas bågformade kurva stabiliserar racketen genom att förhindra att skaftet vrids. Built in T-Joint Racketramen förstärks precis vid rackethuvudets början med ett T-format beslag inuti racketramen för att minska vridningar och öka kontrollen.
Flexibilitet:
Medium
Viktklass:
4U (80-84,9 g)
Balans:
Head light
Greppstorlek:
G5 (litet grepp)
Vikt:
83-87 g
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja
Webblager
Yonex Nanoflare 800 Game Deep Green
Tillfälligt slut
R23NF800G
Butikslager Solna
Yonex Nanoflare 800 Game Deep Green
Tillfälligt slut
R23NF800G

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.