Hem Badminton Skor Yonex Power Cushion Eclipsion Z 2 Men

Yonex Power Cushion Eclipsion Z 2 Men

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Badmintonsko med ''strumpfunktion''! High end för dig som söker en stabil badmintonsko.

Power Cushion Eclipsion Z 2 är en badmintonsko från Yonex som är fullproppade med deras senaste teknologier. Med denna badmintonsko kommer du ha alla förutsättningar för att leverera på banan. Eclipsionserien är fokuserad på stabilitet och denna sko klarar det mest komplexa fotarbetet inom badminton. Några av teknologierna: - Power Cushion + Power Cushion är ett dämpningssystem som Yonex tagit fram med låg vikt. Denna teknologi bidrar till 28% bättre dämpning samt 62% bättre respons vid kontakt med marken så att du snabbt är redo för nästa boll. - Radial Blade Sole Speciellt mönster på undersulan gör att du får 3% bättre grepp vilket resulterar i ett snabbt och stabilt fotarbete. - Power Graphite En grafitplatta är placerad under mittsulan på skon vilket resulterar i bättre stabilitet.
Herr/Dam/Junior:
Herr

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.