Hem Tennis Väskor Yonex Pro Racquet Bag x9 Fine Blue 2023

Yonex Pro Racquet Bag x9 Fine Blue 2023

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 195 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Högkvalitativ racketväska från Yonex.

Yonex Pro Racquet Bag är en toppmodern racketväska med idealisk lösning för dig som behöver extra utrymme för sin utrustning när du åker på matcher eller turneringar. Väskan har tre fack som ger gott om plats för upp till nio racketar, samt ytterligare kläder, handdukar och större tillbehör. Sidofacken är speciellt utformade för att hålla racketarna på plats och på ett säkert sätt transportera dem. Medans mellanfacket är utformat för att ge ännu mer utrymme för större tillbehör, såsom handdukar och klädesplagg, och ser till att allt är lättillgängligt utan svårigheter. Yonex Pro Racquet Bag har även ett separat fack för förvaring av dina skor. Detta gör att du kan hålla skorna borta från sina rena kläder och resten av sin utrustning, vilket hjälper till att bibehålla en god hygien och organisering i din väska. Väskan har också mindre ytterfickor med dragkedja, vilket ger spelarna extra utrymme att lagra mindre tillbehör och personliga ägodelar. Detta är perfekt för att hålla värdesaker säkra och lättillgängliga. Väskan är utvecklad för maximal komfort med dubbla handtag och justerbara axelremmar. Detta gör att du kan anpassa hur de bär sin utrustning och säkerställer att de kan transportera allt de behöver på ett enkelt sätt. Väskans hållbarhet och bekvämligheter gör den till en utmärkt investering för seriösa spelare som ställer höga krav på sin sportutrustning.
Mått:
78x38x34 cm
Färg:
Blå
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Yonex Pro Racquet Bag x9 Fine Blue 2023
Tillfälligt slut
BAG2292229-BL
Butikslager Solna
Yonex Pro Racquet Bag x9 Fine Blue 2023
Tillfälligt slut
BAG2292229-BL

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.